MVO

Wezenberg Groep en MVO
Wezenberg heeft als doel om haar werkzaamheden uit te voeren met respect voor milieu, wet- en regelgeving. Maar wil tevens een concurrerende logistieke oplossing bieden.

Sociaal-maatschappelijk
Samen met klanten in de regio IJsselmuiden de positie van het tuinbouwgebied ‘De Koekoek’ versterken.

Wagenpark
Alle dieselvoertuigen hebben een Euro 6 motor. De auto’s zijn begrensd op 85 km en de motoren slaan automatisch af na 5 minuten stationair draaien. De auto’s zijn ook voorzien van automatische versnellingsbakken die op het optimale moment schakelen waardoor een lagere uitstoot wordt gegarandeerd. Chauffeurs krijgen in het kader van “het nieuwe rijden” een opleiding met een daarbij behorend monitoringsprogramma van 1 jaar. We rijden met 4 LNG-auto’s (Liquefied Natural Gas) en 6 LZV’s (eco combi’s). Door de inzet van fluisteropleggers zijn wij in staat om ’s nachts met een zeer gering geluidsvolume te lossen en te laden in stedelijke gebieden, zodat de omgeving rustig kan blijven slapen. Een uitbreiding van de IT systemen is uitgevoerd voor een optimale planning c.q. betere beladingsgraad.

Lean and green
Wezenberg Transport is in het bezit van een Lean and Green award. Deze award vormt een erkenning voor de inspanningen die Wezenberg Transport levert om de CO2 uitstoot te reduceren.

Winnaar MVO-prijs regio Zwolle
Wezenberg Transport is de winnaar van de MVO prijs regio Zwolle. Daardoor mogen wij de titel dragen: “De Beste Maatschappelijk Verantwoorde Ondernemer van de regio Zwolle”. De MVO-prijs is een prijs die elke twee jaar wordt uitgereikt aan een onderneming uit de regio Zwolle, die succesvol is door maatschappelijk verantwoord te ondernemen.

Logo Lean & Green (zonder vierkant)mvo-prijs-logo-1024x600

Your specialist in logistics

Webdesign StandOut Reclame